Rendelkezzen adója 1+1 %-áról !

Rendelkezzen adója 1+1 %-áról !


Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át
a Pro Paedagogia Christiana Alapítványnak !

A kedvezményezett adószáma: 18047981-1-42
 
Bármilyen módon tesz adóbevallást, az idén jóval egyszerűbben rendelkezhet adójának 1+1 százalékáról.
Kérjük olvassa el az Önre vonatkozó bekezdést: Ha Ön számítógépen (az ABEV programmal) tölti ki adóbevallását, VAGY ha Ön az adóhivataltól kapott adóbevallási nyomtatványt tölti ki (papíron): Töltse ki a 1053-D jelű lapot!
 
A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011 (Nem kell kisborítékot használnia, mert a rendelkező nyilatkozat az adóbevallás részét képezi.)
 
Ha munkáltatója számol el az Ön adójával (munkáltatói adómegállapítás), VAGY ha Ön az egyszerűsített adóbevallást választja: Nyomtassa ki az itt letölthető dokumentumot, és vágja ki a rendelkező nyilatkozatot! A Pro Paedagogia Christiana Alapítvány javára kitöltött rendelkező nyilatkozatot (melyen adójának másik 1%-áról rendelkezik) ugyanebbe a borítékba tegye! A borítékra írja rá adóazonosító jelét, majd zárja le a borítékot, és írja alá a ragasztáson átnyúlóan!
 
Munkáltatói adómegállapítás esetén: adja le a borítékot a munkahelyén minél hamarabb (legkésőbb 2011. május 20-ig)! Egyszerűsített adóbevallás esetén: küldje be a borítékot az adóhivatalba, egyszerűsített bevallásával együtt!
 
A katolikus közoktatási intézmények nevében hálásan köszönjük adományait!